HVAD ER PRISEN FOR 
DET RETTE DESIGN?

Priser

Det kan være svært at sætte en pris på grafisk arbejde, og et godt stykke grafisk arbejde koster. Selv den mindst fejl kan give et slutresultat, der rammer helt forbi dine kunder. Samtidig kan det rette udtryk tiltræk mange nye kunder.

TIMEPRIS

Fra 500,- ekskl. moms

KLIPPEKORT

Med et klippekort har du mulighed for at spare penge.

FLERE MULIGHEDER

Nedenfor kan du se et par eksempler på priserne. På den måde ved du, hvor niveauet ligger. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for at få et tilbud på din opgave.

vGogh Graphics har hjulpet os med vores grafiske identitet all-round. Torben kan det hele har formået at skabe en rød tråd i vores visuelle udtryk lige fra hjemmeside, til digitale annoncer, trykte brochurer, kataloger, redigering af billedmateriale – ja alle små og store opgaver, vi måtte have. Torben har været knivskarp, hurtigt ramt vores ønsker og stil og leveret grafisk arbejde til vores fulde tilfredshed.
Gitte Andersen

Kommunikationschef, Randers HK

HVAD KOSTER ET KLIPPEKORT?

Du betaler kun for den tid der bruges. Vi arbejder ikke i påbegyndte timer.

Det handler om at vi udnytter tiden bedst muligt.

HER KAN DU SE PRISEKSEMPLER

GRAFISK ARBEJDE

Ved et fysisk materiale er det kun fantasien der sætter grænser, i forhold til at ramme den rette præsentation over for dine kunder. Alt lige fra papirkvalitet, udstansning, lak eller bogbinding.

vGogh Graphics har altid fast pris på design af visitkort.
Design af visitkort på forside og bagside i simplet design.
I alt 1.100,- ekskl. moms.

Derudover har vGogh Graphic et godt samarbejde med et lokalt trykkeri, som sikre en skarp pris på dit tryk. Ring +45 42 94 44 70 hvis du ønsker at dit visitkort skal skille sig ud af mængden.

magazin_showcase_cut

HJEMMESIDE

Din hjemmeside skal sætte aftryk. Det er vanskeligt at kunne håndtere alle tråde i en travl hverdag. Hos vGogh Graphics sørger vi for den optimale brugeroplevelse, det rette design og en moderne hjemmeside, som får det bedste frem i din virksomhed.

Samtidig kan det også være svært at prissætte en hjemmeside, priser kan variere ligesom et boligmarked. Hos vGogh Graphics tager vi altid dit projekt seriøst, uanset størrelse.

Prisen kan variere fra 8.000 til 20.000 ekskl. moms og hosting. Et site som vGogh Graphics koster typisk 14.000 ekskl. moms.

hjemmeside design

SKAL VI IKKE KOMME I GANG MED SAMARBEJDET?

Send en forespørgsel i forhold til dit projekt,

eller kontakt Torben på telefon +45 42 94 44 70

14 + 10 =